menu
Izjava o kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranica sprema na Vaše računalo, tablet ili mobilni uređaj. Kolačići se koriste za razne potrebe, primjerice za prilagodbu prikaza web stranice Vašim potrebama (postavke jezika i slično), za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili, u svrhu marketinških aktivnosti ili za statističke potrebe. Vrste kolačića koje se koristimo:

Neophodni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti potrebnih za ispravno funkcioniranje web stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici ne bi radila ispravno.

Statistički kolačići

Koriste se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe web stranice. Za te potrebe koristimo uslugu „Google Analytics“ od Google Inc. kao pružatelja usluge. Detaljne informacije o ovoj usluzi dostupne su na: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr .

Marketinški kolačići

Ovi kolačići služe kao pomoć pri tumačenju internetskih aktivnosti korisnika te u svrhu marketinških aktivnosti, poput oglašavanja. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše stranice. Sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše web stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku. Dodatne informacije o tome kako se HEP grupa odnosi prema osobnim podacima možete pronaći u rubrici Zaštita podataka HEP grupe.

Naši klijenti