menu
Dugoročna sigurnost i pouzdanost

HEP svakodnevno obezbjeđuje sigurno i pouzdano snabdijevanje električnom energijom, toplotnom energijom i prirodnim gasom za više od 132.000 kupaca, primjenjujući pri tome standarde dobrog upravljanja i društveno odgovornog poslovanja.

Regionalna prisutnost

Osim pružanja usluga prijenosa električne energije uz poštovanje najviših standarda kvalitete i sigurnosti rada, HEP inovativnim projektima i novim proizvodima aktivno podržava ekonomski razvoj u Hrvatskoj i regiji.

Zadovoljni kupci
ZelEn

Sinergijom novih tehnologija pametnih mreža i obnovljivih izvora energije, HEP svojim kupcima nudi nove proizvode i energetske usluge kojima ide ukorak s evropskim i svjetskim trendovima. Tako naši klijenti imaju mogućnost kupovine proizvoda ZelEn, koji garantira da je kupljena energija proizvedena isključivo iz obnovljivih izvora. Više o zelenoj energiji pročitajte ovdje.

Kontinuirana podrška

Uz konkurentnu cijenu električne energije, našim kupcima osiguravamo i svakodnevnu podršku, koja, ovisno o njihovim potrebama, uključuje mogućnost različitih modela obračuna, fleksibilne rokove plaćanja, finansijske usluge i usluge energetske efikasnosti. Kupcima pomažemo i u planiranju kako bi mogli uticati na visinu potrošnje, a time i na iznos mjesečnog računa. Više o našim uslugama pročitajte ovdje.

Hepi Trader

Aplikacija HEPI Trader namijenjena je kupcima HEP Energije. Samostalno upravljajte nabavom električne energije, uspoređujte cijene na tržištu, optimizirajte svoje troškove i unaprijedite poslovanje. Više o aplikaciji saznajte ovdje.

Naši klijenti